Nevezés – pedagógusoknak

Kedves Kollégánk!

A jelentkezés interneten gyorsabb, pontosabb, egyszerűbb.

Az interneten keresztül történő nevezéshez először töltsd ki a jelentkezési adatlapot, majd vedd fel a versenyre jelentkező tanítványaid listáját. Ha nem tudod egyszerre felvenni az összes jelentkezőt, semmi gond. A megkezdett jelentkezési lapot a jelentkezési határidőig bármikor újra megnyithatod, módosíthatod. Ha a jelentkezést véglegesíted, már kész is vagy, nincs több teendőd.

Az interneten keresztül történő nevezéshez 2 egyszerű lépést kell csak megtenned:

 1. Jelentkezz be az oldalunkra
  • Ha már regisztráltál honlapunkon, úgy meglévő felhasználó neved és jelszavad segítségével tudsz belépni.
  • Ha elfelejtetted az azonosítóit, akkor használd az Elfelejtett jelszó menüpontot, ahol a megadott email címre elküldjük azokat Neked.
  • Ha még nem regisztráltál, úgy előbb ezt kell megtenned a Regisztráció menüponton, majd a kapott azonosítóval és jelszóval jelentkezz be.
 2. Add meg, vagy frissítsd személyes adataidat.
  • Új regisztráció esetében első belépéskor automatikusan megjelenik a személyes adatok kitöltéséhez a megfelelő űrlap. Kérjük, hogy töltsd ki, és mentsd el az adatokat.
  • Ha a meglévő felhasználói neveddel léptél be, akkor a Adataim menüre kattintva frissíthed az előző tanévben megadott adatokat. Kérjük, hogy akkor is nyomd meg a “Profil frissítése” menügombot, ha nem történt változás.

Ha ez megvan, már indíthatod is a nevezést!

 

Továbbra is lehetőséget biztosítunk a hagyományos jelentkezésre:

Amennyiben nem kaptál jelentkezési lapot, töltsd le a lenti linkről, és küldd be e-mail-ben, faxon vagy postán! Elérhetőségeinket a jelentkezési lap tartalmazza.

Jelentkezési lap: Letöltés

Kérjük, egyfajta nevezési módot használj!

Ha papíron már beküldted a jelentkezést, ne rögzítsd az interneten, és az interneten beküldött jelentkezéseket sem kell papíron beküldened.

A már rögzített és véglegesített nevezésen mindaddig végezhetsz változtatást, míg a rendszer azokat nem állítja át Lezárt állapotra.
Ha ezt követően is szeretnél módosításokat kérni, kérjük, email-en jelezd: jelentkezes@konyvmolykepzo.hu

A nevezés határideje: 2013. október 18.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.