Ingyenes könyvtárfejlesztés!

Kedves Pedagógusok!

Olvasásnépszerűsítő programunk sokat köszönhet a pedagógusoknak, iskolavezetőknek, akik a Jonatán Első Országos Könyvmolyképzővel közösen az évek során több tízezer diák olvasás iránti szeretetét táplálták, segítették.

Idén az eddigieknél is több örömet hoz Jonatán: a pedagógusokkal, iskolai könyvtárosokkal, iskolavezetőkkel kialakított kiváló együttműködésünk új, nagyszerű lehetőséggel bővül.

Tudjuk, milyen nehéz az iskolai könyvtárak folyamatos bővítése, hogy nem a szándék, hanem legtöbbször a pénz hiányzik ahhoz, hogy a gyerekek a legjobb könyvekhez juthassanak hozzá iskolájukban.

Jó hírrel érkezünk: tudunk segíteni.

Népszerű programunk mellett a könyvtárak gyarapításával is támogatjuk az iskolákat.

A Jonatán Könyvmolyképzőn résztvevő iskolák könyvtárát

5 jó könyvvel gyarapítjuk ingyenesen!

Már egyetlen jelentkező esetén is jár az ajándék.

Könyvmolyképző Kiadó könyveit sok diák szereti, mesekönyvei, regényei, sorozatai a legnagyobb kedvencek. A Jonatán Könyvmolyképző és a Bendegúz Akadémia Alapítványának összefogásával a kiadó legnépszerűbb, legkedveltebb könyveiből válogatjuk az ajándék köteteket.

Hogyan lehet még több könyvhöz hozzájutni ingyen? Ha sokan neveznek Jonatán játékára, sok könyvvel gyarapodik a könyvtár.

Minden 5. nevezőtől + 2 kötetet adományozunk.

Az ajándékkönyveket a Jonatán Könyvmolyképzőre való jelentkezés lezárását követően, a verseny első fordulójának feladataival együtt juttatjuk el az iskolákba. A jelentkezések leadásán kívül nincs más tennivaló: jelentkezzetek és az ajándékcsomag megérkezik.

Jonatán most is vár minden szenvedélyes és minden leendő könyvmolyt. Versenyfelhívásunk tájékoztat a részletekről.

Olvasson sok diák Jonatánnal és gyarapodjon az iskolai könyvtár!